Skip to main content
The largest online newspaper archiveArchive Home
St. Louis Post-Dispatch from St. Louis, Missouri • Page 50
A Publisher Extra® Newspaper

St. Louis Post-Dispatch from St. Louis, Missouri • Page 50

Location:
St. Louis, Missouri
Issue Date:
Page:
50
Extracted Article Text (OCR)

8E ST. LOUIS POST-DISPATCH TUESDAY, OCTOBER 27, 1937 THE QUIGMANS by Buddy Hickerson THE NEIGHBORHOOD By Amerongen MOTHER GOOSE GRIMM By Mike Peters 1 I TWfNK A BLOOM COUNTY By Berke Breathed Buxm cowry cmimw JUSTM 'MXl OF covin oveRseem emm mm wis TKOVfitfP TIM OF Like so many of Shelley's small accidents, injury is doubtful but humiliation continual. mm REsnesmss- Tlic is wove wiy I sex ineze wnpse who to ffcspoNP to These -t' of unfair use of pwusTMes. 7 ff wismiuMFm r--, 1 rrmtMNim The Evil ComecTion TRWPltP Dm OF "O.K We'll take our long-range pies out of Western Europe If you take your cruise pies out of the Ukraine." CALVIN AND HOBBES By Bill Watterson WRE. 1 DOHTXOtf TbESMuTI iREMLS? HECK, NO WONDER! V.

I NWUEART WELL, I'LL BE I'M READING WE CS K- 4 NOUR POPULAWrf GRAPH V)PSDE- JWzh SYLVIA By Nicole Hollander HEX DAD, LATEST POIL JUSTCAME.IN. Ml PACKED. SOME DAD. A HOMEWORK. A1 IS IMPROVING IT DOWH.

WHAT A UXlLJ dm TO DO? LETS SEE. WWW sms. yoo mwtw rrx. i klutz am vxa-tVt jm i iik fcH ur points VJ rTiiH iftKai 1 13 .1 pLe ray." lirr lml Hoir iAdi i cah do icSkW New cnT. -KAX.

MARY WORTH by Saunders and Zieglar PROFFSSOR PERHAPS YOU THE WIZARD OF ID By Brant Parker and Johnny Hart wi i ma Mm CAMERON MADE RECORD TIME, SHE IS TO TAKE ONE TABLET "WHEN REQUIRED FOR. I RECURRING irmKnl) HErs, DEAR'. ACCORDING TO HERE'S YOUR THE DOCTOR'S MOTHER'S PRE-, 0 I I V-. 'J IIN3 1 KJJCTIONt: SCRIPTION V)y BRENDA STARR by Ramona Fradon and Mary Schmich GEECH By Jerry Bittle 0MLy coulp GT INSIDE THIS DOLL'S APART BECAUSE SH'5 (SOT MENT, I'D HAVE A DvNAMITE (7 HE SAID U.E HAP SOME JuH-l CHERI, THE INTERESTIN' SHOTS OF I OH WS PHOTOS YOU POKE Y1PU o-- NSS CLICKER LOOKED LIKE A UNE-XVxVI PACKER J-fc what O-J PHOTO FCK THE 1 THESE. MALE STRIPPERS ON ik aow motion national expose.

5EL AGAIN NAPINE, TURN I ON OPRAH WHV? 'T) I miASTTlWEJfy I i 1 1 REX MORGAN, M.D, By Dallis, Bradley and DiPreta YOUR PRoRLEAt IS THAT YOU HAD AN 1 WINDER WHAT MEANWHILE. REDEYE By Gordon Bess UNFORTUNATE FAMILY BACKGROUND. ALL HAPPENED TO CINPI? SHE'D 1 PAUL NEVER AISS CLASS UNLESS vcn ke nltt nut svE many ke kinu AND GENEROUS' DON'T JUD6E THEM ALL BY HIS "THERE WAS A GOOD C'MOM, EAT YOUR SUPPER OKAY, STILL TUlNK M0LLAN3A1SE YOU WlMl SAUCE ON OCXs FOOD.IS YOUK FATHER LECTURE. KCAbON II I I "Na fll 5L: 1 MARK TRAIL By Ed Dodd and Jack Elrod TUMBLEWEEDS by Tom K. Ryan VOU 5INCE OUR MEETING ON r-L I PECAUSE YOLI FEEL SORRV I THE HIGHWAY, M0U.V...

AND (TSZZZf S-r FOR ME I THINK VOfUIIMf----' Ovl jUX ANNIE By Leonard Starr FUNKY WINKERBEAN by Tom Batiuk DID YOU I MY VEW JUST FISGER IT 5LiAP TO I ON WANPEWN' AROUNP LOSE 5IGHT OF Of THE WHY, ME THE VAN KNEW WHERE IT WA5 rST TIL YOU GET WHERE THE VAN, or RjIVnf A FAIR QUESTION SO WE SENT A PHOTOGRAPHER OIICP -TA TUP ROCfilW WE'VE HAD A NUMBER OF INQUIRIES WHETHER OR MOT TOM PILOT? KV5 03SCUREP YOU'RE SOW, UNLE53 ZEPH -r-J YOU CAN THINK BY OVERHANGNS 1 ii i HOME TO SEE OUSTEXACTLP ROCKS ALONG HRE, Of A BETTER WAY OF GETTING WHAT WE'D FIND ONIHUK uniiui i inc. L.rcn iuin ir THIS STRIP WDRE imRORTlNTL.THE FATHER FRONT TORCH OF THE HAUDWEEW WATER MELON rYVDlEMENT, ACWUiS USES WATERMELONS FOR CACX O'LAMTERNS HmSELF MOTLEY'S CREW by Ben Templeton and Tom Forman STEVE ROPER and MIKE NOMAD By Allen Saunders and Fran Matera AW, IF ELECTED HZESPENT, HEAVY HEARTS AMD IU ALL DZUS DEALERS WILL B5 SHOT ON SIGHT MUST CONSIGN I'LL TURN IRAN INTV A PEAR HAROLD TO BAUHce-rtm TRAPS PEFCIT SIHKIU6 AHy SHIP CARS tJ70 7HI5 PARKNO I 1 a mm 'VT THE AMAZING SPIDER-MAN By Stan Lee GASOLINE ALLEY by Jim Scancarelli A Hnowofanij banana SiURROUNDEO BY ALL 1 qottof LETTINe tr GO JO HOtLVWOOl? SOM NeVLYWE05 we no HcweYMOOM I NP NOW APART 17 (Ff STARS, SHE'S ind What can) Well! I've been I I 7 you do managing yf A a -fruit 4 I ICS OS. AN I A I tarms around nere i i HAVING; A PALL ii Sheezix PETER, I REALIZE I PON'T WANT I WANT TO gE WITH YOU AGAIN I LOV6 OU ANP MISS.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the St. Louis Post-Dispatch
  • Archives through last month
  • Continually updated

About St. Louis Post-Dispatch Archive

Pages Available:
4,206,360
Years Available:
1874-2024