Skip to main content
The largest online newspaper archiveArchive Home
St. Louis Post-Dispatch from St. Louis, Missouri • Page 606
A Publisher Extra® Newspaper

St. Louis Post-Dispatch from St. Louis, Missouri • Page 606

Location:
St. Louis, Missouri
Issue Date:
Page:
606
Extracted Article Text (OCR)

ST. LOUIS POST-DISPATCH. SUNDAY OCTOBER 25, 1987 GASOLINE ALLEY BY JIM SCANCARELLI Heij.Kleine! We're 1 There's a new Wow! Let's check Hm -m-mm-m: Letegofor not allowed Nobodtjs poodle atthe Not out the Somebody had walK! to go alone watchingLVn Smith's! woods! a cookoat! HetjjSieg! Hot dog! I Come on! O.K i I Idorit eeehowyoa Tfnf Raccoon I Wait for Let's go iVn iVtwo get eo hungry ku WHERE'S THERE'S A FORTUNATELY, THE THE NEAREST DOCTOR GAVE DRUGSTORE, lAAE THIS TO I TV ME TO LEAVE HOME! lfrffiS 111 fNi nkc WITHOUT HAVING J.VM til xMJr IA "THE PRESCRIPTION -TM fJML rfTTTlSiii REFILLED, 1 IN THE SHOPPING MRS. WORTH? USE IN AN J. LL TAKE EDIE'S CAR AND HAVE.

MALL ON MISSION STREET, THIS PRE DEAR! BUT SCRIPTION PERHAPS FILLED! YOU SHOULD STAY HERE her i ri, tiJimi.i mmnmm EDITH WINDSOR HAS SHOCKED WITH YOUR MOTHER'. DAUGHTER BY ADMITTING THAT SHE SUFFERS FROM A HEART AILMENT! mr- A FEW MINUTES LATER: XVE OFTEN ZLAN ALWAYS ENJOYS LET ME SEE IF JZM SURE HE WOULDN'T MIND PLAYING THE ROLE OF THINK. PROFESSOR'. THE GALLANT RUNNING THE ERRAND? CTUST OUT OF KNIGHT TO THE MEDICAL SCHOOLS CURIOSITY, A ASK THE PHARMACIST HAVE A REQUIRED COURSE IN HOW TO WRITE. ILLEGIBLE IF THERE IS A PATIENT INFORMATION PAMPHLET AVAILABLE FOR THAT MEDICATION! 3 0 I.

RM-'S WCH. A PIS WOMEN'S UB'S )r PAPA CHEEI, I YGAW? Wy, DAT KEVMMPS A. Nk. VU A PAUGHTgR TELUM' HER TO VCUR rf-iph I WANT TO TALK I DAT LITTLE OePKYW UStP TA ri fBjsa.nsrS -) lh i I n'k iyjiiwj IT'5 F0LK5 ON A 7HZABA AN. CAMPINS SOME 1 VW HE VAN, PLOT TH AMGHT PRVR BE LOST yJ2f AO' Jq H'IL HAV TO STOP'S H'S HIMSLF IN THAT THINK 0' MOUNTAINS A5 A SPOAT, B'LIEVE IT OR WILL HAVE VAN 3 DOING IVJ ROOM TO, LAND? fTT, THE ROAP IS R.OU&H ANP LONG- 1 SHALL WE PESPISE THE SKYLARK'S S0N6 ANNE BRONTE I THINK 50 SIR I'LL 6oJ BE JUST li ZW.

I WHAT'S THE I I THIS I -MY GOODNESS, ANNIE, ALL-FIRED PLACE YOU HAVE Y1 HAVE ABSOLUTELY LJ OH YES PERHAP5 WE CAN'T KIND O' I STOP, HARD TSff.rT I'A FINE IP YOU FOLLOW fa ARE YOU A REST A BIT rrtf H0RNAST, TH 305-75, rmA Afraio THEY i aiiniiiHHf ft -MKf jafl -kj-rr1.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the St. Louis Post-Dispatch
  • Archives through last month
  • Continually updated

About St. Louis Post-Dispatch Archive

Pages Available:
4,206,419
Years Available:
1874-2024